tirsdag 24. juni 2008

Vel gjennomført Pointertreff


I helga var det Solveig og Åge Rismo(Mamma og Basse som dem kaller hverandre) som var vertsskap for årets Pointertreff i Nord. En glimrende plassering med masse plass for både to og firbeinte og et vertsskap med masse hjerterom. DR Frode Stenerud hadde sammen med sine hjelpere full kontroll på gjennomføringen.
Fredag ble brukt til å rigge seg til og være sosial utover kvelden.
Lørdag startet vi med konkurranse for barna som inneholdt spørsmål og luftgevær skyting. Samtidig hadde de som hadde behov for det innføring i utstillingsteknikk. Etterpå fikk alle barn anledning til å stille ut sine respektive hunder under bedømming av Frode. Han var klar i sin tale og mente mange voksne hadde mye å lære av barna som hadde enestående kontakt med sine hunder. For sin innsats mottok alle barna diplom. Så var det tid for selve utstillingen. I motsetning til forrige helgs utstilling i Bardu, var dommer Irene krogstad i godt humør og delte ut 1 premie til samtlige påmeldte. Vi stilte ikke noen av våre hunder. Det var Aiko til Stian Henriksen som ble BIR og fikk Cert, BIM og med Cert fikk Lia til Renate Josefsen som endelig slo sin søster Zita som har tatt det meste på utstilling den siste tiden.
Kvelden gikk med til grilling for store og små. Så var det oppsummering som året som har gått fra NPK sin formann Harald Jan Edvinsen, og Frode utdelte Elitehund diplom til alle de som var gjennom nåløyet (kravet er 1AK jakt, 1AK/BK utstilling og HD fri) Aragorn fikk her sin diplom han også. Gratulere så mye til dere alle. Utover kvelden og natten benyttet de voksne til sosial omgang.
Søndag var det en stille forsamling som samlet seg til drag race(viktig å ha hunder som løper fort :-) I UK klassen var det Point til Ole og Mariann Ingebrigtsen som tok seieren. Gulle til Frode og Rita tok seieren i AK klassen, og vant over UK hunden i den endelige finalen, med knappest mulig margin.
Så var treffet over og vi ser nå allerede fram til neste år hvor det ser ut som familien Rismo igjen står som vertsskap. Håper vi nå har funnet en plass som vi kan benytte oss av i mange år framover.

Ingen kommentarer: