søndag 4. februar 2007

Treningshelg 3-4 februar


Så var ennå en helg over. Lørdag var jeg oppe på Rustafjell med hundene. Der er lenge siden vi har hatt noen ryper der, men nå var fokus først og fremst kondisjonstrening. Gorn jobbet stort sett godt men jeg ser at han trenger ennå bedre kondisjon nå opp mot prøvene. Nico jobbet godt helt fram til formen sa stopp. Vi hadde som sagt ingen fugler der.
Søndag tok vi en liten tur ut til Senja. Her var det ikke de opptimale pointer forhold. Skikkelig skare føre. Men Gorn jobbet iherdig i første slipp, andre slipp satte jeg på han sokker og det preget han (skled litt hit og dit og da modererte han seg) Tok derfor sokkene av på fram føttene og da var han igang igjen. Han imponerte i dag med flott søk og god kontakt på dette føret. Vi hadde ei rype på vingene to ganger, men den var ikke i det samarbeidsvillige slaget. Ingen av hundene fikk noen gang kontakt med den.
Vi prøver nå å holde Gorn i aktivitet også de tre neste dagene, for så å hvile de to siste dagene av uka. Til helgen står det prøve på Senja på programmet.

Ingen kommentarer: