søndag 3. februar 2008

Gorn på utstilling i Tromsø

Lørdag 2 februar dro vi til Tromsø på utstilling med Gorn. Var mest spent på om de flotte utstillingsresultatene i Tromsø i høst bare var en tilfeldighet. Dommer for dagen var Harald Aune. Men helt tilfeldig var nok ikke siste resultater.
Gorn fikk 1BK, 2Konk, 2BHK og CK. Med følgende kritikk;
Hanne av utmerket type. Godt Skåret hode, utmerket overlinje, OK underlinje, men har en tendens til kjøl. Ordinære vinkler rundt med god benstamme. Utmerkede poter. Korrekt bitt. Tiltalende gemytt. God pelskvalitet. Gode bevegelser.

Det som i helgen tok fra Gorn Certet var hans dype bryst kasse samt lyse pigmenter. Når vi samtidig hadde en hannhund i ringen som hadde høyere kvaliteter så er det en gang slik at det bare deles ut et Cert. Men for oss var det viktigste at han holdt CK kvalitet.

Så det betyr vel at hunden ser bra ut og at vi få fortsette å stille på noen utstillinger i tiden som kommer. Det store målet er selvsagt NKK certet.

Morro var det at svigersøster Merete stilte sin unge IS Zenta i valpeshowet. Hun gikk like godt hen og vant sin rase og ble 2BIS. Gjett om det ble bensin på bålet for henne. Så får vi se om vi ikke får jakthund ut av henne også.

Ingen kommentarer: