onsdag 16. april 2008

Nok en 2 AK til Nico

Denne helga var det sesongens siste prøve på Senja som stod på programmet. Gorn skulle stille i VK mens Ole skulle stille Nico i AK sammen med sin egen Point i UK på søndag.
I kvalifiseringen VK lørdag gikk Gorn et godt 1 slipp på tross av at det lovte turbo føret uteble, men istede fikk vi tradisjon tro skikkelig glass skare. 2 slippet begynte Gorn å slite med store blødende sår men klarte å holde koken. Fikk en egen støkk som jeg ikke så men det gjorde dommerene, likevel holdt han seg så vidt inne blant de som gikk videre til finalen.
I finalen gikk han glimrende i alle sine tre slipp men hadde ikke fugl i noen av disse. Han ble derfor rangert som nr. 4 av de 17 som var i finalen. Men ingen som lever av en god rangering. Dermed kan vi konstatere at vi ikke har nådd vinterens mål om en VK premiering på hans tre prøver.
Nico som gikk i et blandet parti fikk seg et fugl arbeid uten reis i første slipp. Flere sjanser fikk han ikke, selv om han hadde i følge kritikken gått glimrende i 75 min. Dermed ble det atter en gang en 2 AK. Point til Ole hadde også et fugl arbeid uten reis med glimrende søk og ble belønnet med en 2 UK. Vi ønsker nå Ole og Point lykke til i Artic Cup til helgen. Vi skal også krysse fingrene for Mariann som stiller Uma og Rossi i VK i Alta.

Ingen kommentarer: