onsdag 13. august 2008

Høsten i vasken for Boromir

Etter de siste treningsturene har jeg oppdaget at Boromir har blitt litt halt etter å ligget et par timer. Dette har raskt gått over, men så samtidig at han var litt forsiktig med å belaste ene bak foten. Så i går gikk turen til Lars Haugene på Finnsnes Dyreklinikk. Det ble røntgen av både rygg, bak føtter og hoftene. Som Lars sa når vi skulle se gjennom bildene. "La oss ta det positive først, hoftene ser veldig fine ut" Det viser seg at kneet på venstre bak fot har fått seg en kraftig smell. Enten vridning eller en strekk som har medført noe forkalkning i kneet.
Dermed må Boromir holdes i totalt ro i seks uker før vi kan ta en kontroll og se om det har blitt bra. Dette var en kjedelig melding når vi nå skulle starte opptrening og lage jakt hund av han til jakta. Det betyr at første delen av jakta går i vasken for hans del. I slutten av september får jeg håpe jeg kan starte forsiktig trening igjen. Får bare håpe han er klar til vi skal på valpe treff i Enköping den 9. oktober.
Fikk i dag beskjed om at Nico som er i Tromsø har vært å trødd over så blir ro på han også en tid. Som man sier, " En ulykke kommer sjelden alene"

Ingen kommentarer: